top of page

Weblog | Stories / Topics

Filter:  uit, stories, topics
STORIES

YVONNE

'In alle rust kijken hoe de lucht verkleurt'

Yvonne is reisleidster bij K-jak en is sinds haar eerste trektocht over de Zweedse meren niet meer uit de kano te krijgen. Haar missie? Ervoor zorgen dat onze reizigers in Zweden en Noorwegen dezelfde rust ervaren als zij.

IMG_1279.jpg
STORIES
Je hebt alleen de kano, je rugzak en elkaar’

Samen met een goede vriend boekte Rauric een kanoreis bij K-Jak. De bestemming: Noorwegen. De ervaring: onvergetelijk. Toen hij oog in oog stond met vier rendieren wist hij het al: ‘Ik kom terug’.

IMG_0127 (9).jpg
STORIES
'Vanaf seconde één onder de indruk'

Voordat Virginie met K-Jak mee naar Zweden ging, deed ze nog niet aan avontuurlijke vakanties. Nu wil ze niet anders meer. Ze is na Zweden ook mee geweest naar Noorwegen en dacht erover zelfs haar huwelijksreis [..]

Glaskogen-min.jpg
STORIES
‘Na 2 à 3 dagen zit je lekker in dat ritme’

Ektor is uit onze kanotochten niet meer weg te denken: hij gaat al jaren mee om de tochten te begeleiden en legt met zijn lens alle mooie momenten vast. Vind je hem niet achter zijn camera, dan staat hij te kokerellen. 

IMG_1279.jpg
STORIES
'Noodles op de top van een Noorse berg'

Sanne en haar vriendin voeren met K-Jak mee door Noorwegen. Een flink rondje roeien, dat was wat ze verwachtten. Maar ze belandden van het ene onverwachte moment in het andere.

wildkamperen.jpg
bottom of page