top of page

Ons concept

Contact

Je eigen weg, Into the Wild

K-JAK bereidt je voor op een meerdaagse kanotrektocht zonder gids. Je krijgt van ons een uitgebreidde paklijst en advies. Na de nodige instructies op ons basecamp en uitgifte van de equipment, ben je klaar om je eigen weg te gaan in de Scandinavische wildernis.

De uitdaging
Je legt zelfstandig een route af aan de hand van de kaart en gaat een week lang kanoën en kamperen in de ongerepte natuur. Deze actieve vakantie is een reis voor mensen die opzoek zijn naar een uitdaging en avontuur.

Wildkamperen 
Tijdens de kanotocht kies je elke dag weer een nieuwe locatie om de avond/ nacht door te brengen, je kampvuurtje te maken en je avondmaal te bereidden.
Het mooie van reizen per kano is dat je kunt kamperen op plekken die anders onbereikbaar zijn.

'Je tent opzetten aan de rand van een hoog naaldbos, wakker worden en een frisse duik nemen in een kraakhelder meer: er is geen betere manier om alles even los te laten'

Wat wij je bieden 

We zijn er van overtuigd dat wij onze reizen organiseren op de mooiste locaties in Scandinavië! Het vervoer naar de eindbestemming is standaard inbegrepen in de prijs, evenals de kano-uitrusting. Daarnaast zorgen wij er voor dat je goed voorbereid aan je kano-avontuur begint, zowel voor je veiligheid als het reisplezier. Het is ons doel je optimaal te ondersteunen bij je eigen avontuur.
Voorafgaand aan de reis ontvang je een paklijst speciaal gericht op deze reis, op locatie nemen we uitgebreid de tijd om je de ins en outs bij te brengen van o.a. het kanovaren, navigeren en veiligheid. Ook in noodgevallen of bij andere onvoorziene omstandigheden staat ons team voor je klaar. 

Doelgroep
Je kunt je voor de reis inschrijven vanaf 2 personen, ervaring is voor de kanotocht niet nodig maar een basisconditie is wel belangrijk.  We vertrekken met een groep van ongeveer 40 personen vanuit Nederland en België. Voorgaand aan de kanotocht en daarna ben je met de andere reizigers samen op het basiskamp, tijdens de tocht ga je je eigen weg.
Mocht het je toch leuk lijken om andere K-jakkers tijdens de tocht de ontmoeten en misschien zelfs samen een deel van de route af te leggen dan ben je daar natuurlijk vrij in. Een kampvuurtje delen kan soms heel gezellig zijn!

Scandinavië kent ontelbare heldere meren en stromen en vaak heb je de prachtige omgeving helemaal voor jezelf om te vissen.
Scandinavië kent nog echte ongerepte natuur. Het leefgebied van vele diersoorten zoals vossen, elanden, rendieren en zelfs wolven en beren.
Less comfort, more life
Video afspelen
bottom of page