Zorgeloos boeken

Covid-19 |

Zonder zorgen boeken

Wij zijn ervan overtuigd dat juist een kanovakantie in Scandinavië een erg veilige en verantwoorde keuze is. Zelfs wanneer het virus nog niet helemaal de wereld uit is verwachten wij dat onze reizen kunnen plaatsvinden.

Zweden en Noorwegen zijn dunbevolkte landen met veel ongerepte natuur en ruimte voor social-distancing. Het virus heeft daar dan ook minder hard om zich heen geslagen dan in andere Europese landen. Met name in de dunbevolkte gebieden van Scandinavië waar wij onze tochten organiseren zijn de besmettingen altijd laag gebleven. 

 

Goed om te weten is dat je bij ons nooit met lege handen komt te zitten wanneer het vanaf Nederland of België niet mogelijk is om te reizen of wanneer het vakantieland van bestemming zijn grenzen sluit. 

Als wij de reis, tegen alle verwachtingen in, toch niet kunnen organiseren dan bieden we je een voucher ter waarde van je reeds betaalde reissom. Deze is gedekt via het GGTO garantiefonds. Zo kun je de reis op een ander moment maken en ben je altijd verzekerd van je reeds betaalde reissom.  

annuleringsverzekering

Kosteloos annuleren tot 1 april 

Mocht je nu toch nog twijfels hebben, dan biedt onze flexibele annuleringsverzekering een uitkomst.

  • Met deze flexibele verzekering kun je tot 1 april, zonder opgave van reden, je reis kosteloos bij ons annuleren. 

  • Je krijgt binnen 5 werkdagen je geld terug

  • Je kunt gratis je reisdata aanpassen

 

Deze verzekering is tijdelijk gratis voor alle nieuwe boekingen.
(deze verzekering is niet af te sluiten in combinatie met een voucher)


 

VRAGEN

Welke voorzorgsmaatregelen worden er genomen?

Tijdens de kanotocht ben je helemaal alleen op het water en kun je zorgeloos genieten van je reis zonder belemmeringen. Tijdens de busreis dien je, indien nodig, een mondkapje te dragen en zijn er vaste procedures bij het in en uitstappen van de bus. Er zal daarnaast mogelijk een mondkapje gedragen worden bij onze briefings wanneer er niet voldoende afstand kan worden gehouden en dit nodig blijkt te zijn. Daarnaast zullen we al het kano-materiaal ontsmetten voor aanvang van je reis. Uiteraard kunnen deze maatregelen nog wijzigen afhankelijk van het advies van de Belgische, Nederlandse of Zweedse overheid. 

 

Wat als mijn thuisland mij niet naar Zweden laat vertrekken?
In dit geval krijg je van ons een voucher met GGTO garantiefonds dekking om de reis op een ander moment te maken. 

 

Wat als Zweden of Noorwegen zijn grenzen sluit en geen toeristen toelaat?
In dit geval krijg je van ons een voucher met GGTO garantiefonds dekking om de reis op een ander moment te maken. 

 

Wat als ik corona heb?
In dit geval kun je tot op de dag van vertrek annuleren na het overleggen van een positieve corona test of doktersverklaring. Je krijgt dan een voucher met GGTO garantiefonds dekking zodat je de reis op een later moment kunt maken.   


 

Bestemmingen

Algemeen

Wil je op de hoogte blijven?

Contact

St. Josephstraat 133

5017 GG, Tilburg

+31 6 12242614

K-jak

K-Jak is een organisatie die zich richt op unieke actieve reizen. Wij bieden vakanties aan waarbij de natuur altijd een centrale rol speelt.

Kvk nr. 59338806 

BTW nr. 853429674B01

Aangesloten bij garantiefonds: