Zorgeloos boeken

Covid-19 |

Zonder zorgen boeken

Wij zijn ervan overtuigd dat juist een kanovakantie in Scandinavië een erg veilige en verantwoorde keuze is. Zelfs wanneer het virus nog niet helemaal de wereld uit is verwachten wij dat onze reizen kunnen plaatsvinden. Ook afgelopen zomer hebben het merendeel van onze reizen kunnen plaatsvinden. Eventueel zal er weer gevraagd worden naar een QR-code.  

Goed om te weten is dat je bij ons nooit met lege handen komt te zitten wanneer het vanaf Nederland of België niet mogelijk is om te reizen of wanneer het vakantieland van bestemming zijn grenzen sluit. 

Als wij de reis, tegen alle verwachtingen in, toch niet kunnen organiseren dan bieden we je een voucher ter waarde van je reeds betaalde reissom. Zo kun je de reis op een ander moment maken en ben je altijd verzekerd van je reeds betaalde reissom.  

Goed om te weten is dat wij bij insolventie verzekerd zijn bij het GGTO garantiefonds.

TIJDELIJKE ACTIE |

Kosteloos annuleren tot 1 april

Zoals hierboven beschreven kun je bij ons zorgeloos een reis boeken en zal je nooit met lege handen komen te zitten wanneer een reis tegen alle verwachtingen in niet door kan gaan. 

Daarbovenop bieden we alle reizigers die nu boeken ook de mogelijkheid om tot 1 april de geboekte reis kosteloos te annuleren.  De betaalde reissom wordt dan binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. 

IMG_1815_edited_edited_edited.jpg
bram-berkien-k-jak-blomfox-zweden-2019-09-06-07-36-22_edited.jpg

VRAGEN

Welke voorzorgsmaatregelen worden er genomen?

Tijdens de kanotocht ben je helemaal alleen op het water en kun je zorgeloos genieten van je reis zonder belemmeringen. Afhankelijk van de maatregelen die overheden stellen kunnen we je verzoeken een mondkapje te dragen tijdens de busreis als die nodig is. 
 Daarnaast zullen we al het kano-materiaal ontsmetten voor aanvang van je reis. Uiteraard kunnen deze maatregelen nog wijzigen afhankelijk van het advies van de Belgische, Nederlandse of Zweedse overheid. Mogelijk kan er gevraagd worden naar een vaccinatiepaspoort. 

 

Wat als mijn thuisland mij niet naar Zweden laat vertrekken?
In dit geval krijg je van ons een voucher om de reis op een ander moment te maken. 

 

Wat als Zweden of Noorwegen zijn grenzen sluit en geen toeristen toelaat?
In dit geval krijg je van ons een voucher om de reis op een ander moment te maken. 

 

Wat als ik corona heb?
In dit geval kun je tot op de dag van vertrek annuleren na het overleggen van een positieve corona test of doktersverklaring. Je krijgt dan een voucher zodat je de reis op een later moment kunt maken.