Zorgeloos boeken

Covid-19 |

Zonder zorgen boeken

Wij zijn ervan overtuigd dat juist een kanovakantie in Scandinavië een erg veilige en verantwoorde keuze is. Zelfs wanneer het virus nog niet helemaal de wereld uit is verwachten wij dat onze reizen kunnen plaatsvinden.

Zweden en Noorwegen zijn dunbevolkte landen met veel ongerepte natuur en ruimte voor social-distancing. Het virus heeft daar dan ook minder hard om zich heen geslagen dan in andere Europese landen. Met name in de dunbevolkte gebieden van Scandinavië waar wij onze tochten organiseren zijn de besmettingen altijd laag gebleven. 

 

Goed om te weten is dat je bij ons nooit met lege handen komt te zitten wanneer het vanaf Nederland of België niet mogelijk is om te reizen of wanneer het vakantieland van bestemming zijn grenzen sluit. 

Als wij de reis, tegen alle verwachtingen in, toch niet kunnen organiseren dan bieden we je een voucher ter waarde van je reeds betaalde reissom. Zo kun je de reis op een ander moment maken en ben je altijd verzekerd van je reeds betaalde reissom.  

Goed om te weten is dat wij bij insolventie verzekerd zijn bij het GGTO garantiefonds.

annuleringsverzekering

Kosteloos annuleren tot 30 dagen na boeken

Mocht je nu toch nog twijfels hebben, dan biedt onze flexibele annuleringsverzekering een uitkomst.

  • Met deze flexibele verzekering kun je tot 30 dagen na boeken, zonder opgave van reden, je reis kosteloos bij ons annuleren, mits de annulering gedaan wordt tot maximaal 6 weken voor de vertrekdatum van de reis.

  • Je krijgt binnen 5 werkdagen je geld terug.

Deze annuleringsverzekering geldt voor alle boekingen na 1 april. 

IMG_1815_edited_edited_edited.jpg
IMG_2017_edited.jpg

VRAGEN

Welke voorzorgsmaatregelen worden er genomen?

Tijdens de kanotocht ben je helemaal alleen op het water en kun je zorgeloos genieten van je reis zonder belemmeringen. Tijdens de busreis dien je, indien nodig, een mondkapje te dragen en zijn er vaste procedures bij het in en uitstappen van de bus. Er zal daarnaast mogelijk een mondkapje gedragen worden bij onze briefings wanneer er niet voldoende afstand kan worden gehouden en dit nodig blijkt te zijn. Daarnaast zullen we al het kano-materiaal ontsmetten voor aanvang van je reis. Uiteraard kunnen deze maatregelen nog wijzigen afhankelijk van het advies van de Belgische, Nederlandse of Zweedse overheid. 

 

Wat als mijn thuisland mij niet naar Zweden laat vertrekken?
In dit geval krijg je van ons een voucher om de reis op een ander moment te maken. 

 

Wat als Zweden of Noorwegen zijn grenzen sluit en geen toeristen toelaat?
In dit geval krijg je van ons een voucher om de reis op een ander moment te maken. 

 

Wat als ik corona heb?
In dit geval kun je tot op de dag van vertrek annuleren na het overleggen van een positieve corona test of doktersverklaring. Je krijgt dan een voucher zodat je de reis op een later moment kunt maken.