Extra info

Niet alle wateren staan in directe verbinding met elkaar en daarom zul je sommige stukken over land afleggen. Het mooie van een landtransport is dat je telkens in een nieuwe setting uitkomt met je kano. Je kano bind je vast op een karretje, zo verplaats je de kano en spullen gemakkelijk naar een nieuwe plek. Door een peddel dwars door een lus aan de voorkant van de kano te steken kun je de kano samen makkelijk voortduwen. Ter indicatie: over een landtransport van 5km doe je ongeveer 1,5 uur. Het aantal landtransporten en de lengte ervan is per locatie verschillend.

Scandinavië kent ontelbare heldere meren en stromen en vaak heb je de prachtige omgeving helemaal voor jezelf om te vissen. Tussen de bossen, bergen en grote natuurreservaten is er een overvloed aan mooie visspots in de frisse buitenlucht. Het hoogseizoen om te vissen valt hier tussen mei en september. Alle soorten zoetwatervis zijn te eten maar sommige vissen zijn lekkerder dan anderen.

Bestemmingen

Algemeen

Wil je op de hoogte blijven?

Contact

St. Josephstraat 133

5017 GG, Tilburg

+31 6 12242614

K-jak

K-Jak is een organisatie die zich richt op unieke actieve reizen. Wij bieden vakanties aan waarbij de natuur altijd een centrale rol speelt.

Kvk nr. 59338806 

BTW nr. 853429674B01

Aangesloten bij garantiefonds: