Extra info

Contact

Landtransporten

Niet alle wateren staan in directe verbinding met elkaar en daarom zul je sommige stukken over land afleggen. Het mooie van een landtransport is dat je telkens in een nieuwe setting uitkomt met je kano.

Je kano bind je vast op een karretje, zo verplaats je de kano en spullen gemakkelijk naar een nieuwe plek. Door een peddel dwars door een lus aan de voorkant van de kano te steken kun je de kano samen makkelijk voortduwen. Ter indicatie: over een landtransport van 5km doe je ongeveer 1,5 uur. Het aantal landtransporten en de lengte ervan is per locatie verschillend.


Zweden | Blöm-Fox
Er zijn 4 landtransporten op deze route (700m, 1.3 km, 1.6km en 8km)


Zweden | Gla Forest
Op deze route zijn in totaal 8 landtransporten die variëren tussen de 250 meter en 5km. Sommige landtransporten zijn wat zwaarder maar prima te doen voor iedereen met een goede basisconditie.


Noorwegen | Ister-solen
In Noorwegen bepaal je voor een groot deel je eigen route, hierdoor is ook het aantal landtransporten verschillend. Wil je het rustig aan doen dan heb je waarschijnlijk slechts 1 landtransport van 4 km op de hele route. Als je grote stukken wilt afleggen dan heb je waarschijnlijk 3 landtransporten op de reis, 4km, en 2 x 7km.

Bestemmingen

Algemeen

Wil je op de hoogte blijven?

Contact

St. Josephstraat 133

5017 GG, Tilburg

+31 6 12242614

K-jak

K-Jak is een organisatie die zich richt op unieke actieve reizen. Wij bieden vakanties aan waarbij de natuur altijd een centrale rol speelt.

Kvk nr. 59338806 

BTW nr. 853429674B01

Aangesloten bij garantiefonds: